Un Blog per governar-los a tots, per trobar-los, per atraure’ls a tots i lligar-los a la NEU!

Estrenem temporada (Season) o més aviat pretemporada (preSeason) amb l’habitual il·lusió. Com en qualsevol estrena hem reflexionat greument i després d’extenses batalles argumentals, hem extret una llista de propòsits que de ben segur no complirem. Per curar-nos en salut i evitar mirades desaprovadores de mares, pares i parents en general aquest recull de propòsits es mantindrà en el més silent dels silencis fins a la fi dels dies. No obstant, creieu-me si us dic, que hi són (, en són molts i molt atractius!

Celebrem l’inici de temporada i què millor que obsequiar a la “Secció d’Esquí del CMSC” amb una nova eina per perpetuar la seva hegemonia en el món de la NEU, el seu Blog. En aquest Blog tractarem temes d’actualitat nival (Tag Actualitat) juntament amb temes relacionats amb l’activitat de la Secció (Tag Secció). Garantitzem que mentirem en més d’una ocasió, sense voluntat, per tant us recomanem que contrasteu la informació que d’aquí obtingueu abans de comprometre la vostra zona de confort (moda Coacher).

Potser seria bo presentar breument la nostra organització, potser seria bo peró no ho farem. La informació que de ben segur busqueu la trobareu a la nostra pàgina de Facebook o bé a la pàgina del Club Muntanyenc Sant Cugat, el nostre pare (us permetem visitar-les lliurement i, el que és més important, gratuitament). Només diré, per als que dubteu de la nostra integritat, que som a-polítics, a-sexuals i a-mants de la neu.

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s