Informació i contacte

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Premi Creu de Sant Jordi 2004, és una entitat no lucrativa d’origen muntanyenc que al llarg dels seus més de 67 anys d’història ha anat incorporant noves activitats, entre d’altres, l’esquí i el surf de neu a través de la Secció d’Esquí.

El principal actiu de la nostra entitat és l’equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure, cultura, la nostra acció comunitària es dona a través de les seccions de l’entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del Club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat té més de dos mil tres cents socis, molts dels quals participen activament en, al menys, una activitat al mes. El treball voluntari és primordial, ja que la majoria de les activitats estan organitzades pels propis socis.

La Secció d’Esquí centra la seva activitat en el món de la neu organitzant múltiples activitats entre les quals destaquen: l’esquiada als Alps durant el pont de la constitució, l’escola d’esquí i surf de neu i La Fira, el nostre mercat de material nou i d’ocasió d’esquí i muntanya.

Ens pots trobar a:

Plaça de la Vila, 2
08172 Sant Cugat del Vallès

I per contactar-nos a distància:

Telèfon:                     93 674 53 96
Correu electrònic:  esqui@cmsc.cat
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s